fredag 2 september 2011

Dagens horoskop - Väduren plus Spådom online.


En liten familjetvist är under uppsegling. Men egentligen har du inte med saken att göra. Andra försöker dock dra in dig i det hela. För att undvika obehagligheter borde du faktiskt markera ditt ställningstagande. I det här läget tänker alla bara på sig själva.

Spådom online

Spådom online

Nu kan det vara rätt tid för dig att göra en förändring i din bostad. Visserligen är det en liten förändring, men trots detta så blir det en positiv ansiktslyftning för ditt boende och vänner tycker du har fått det flott.
En skön och härlig resa som för dig långt bort ska nu kunna vara fullt möjlig. Du kan även få chans till en förändring inom ditt arbete och det kan ha med en annan arbetsplats att göra. Ruter kung talar om framgångar och förändringar till det bättre.
Kortet talar om negativa händelser och handlingar så här gäller det att du är försiktig med vad du företar dig och inte utsätter dig och ger dig in i något okänt område. Får du ett hjärterkort med här så är det bara tillfälligt som det negativa gäller.Inga kommentarer: