torsdag 19 januari 2012

Nytt år och nya möjligheter.

Ja, nu är alla vinterhelger slut. Och nu vankas det vardagar i stället. Men det är inte fy skam det heller. Har städat undan all julpynt, gardiner mm, så nu ser det lite fräschare ut. Men tomt..

Jag lovade mej själv att jag skulle börja köpa julklappar redan i januari. Och det har jag gjort också. Tre stycken. Så det ska jag fortsätta med. Det känns inte så stressigt då och alla pengar som jag får i december kan jag njuta av i stället. Mycket bra idé av mej tycker jag. Jag har ju ganska många att köpa till. Och fler blir det i år, för mina 2 döttrar ska ha barn båda 2 till sommaren. En i juni och en i augusti. Det ska bli roligt. Oj vad jag längtar. Måste sticka och virka lite till de små. Det är ju så roligt och det går fort för plaggen är så små. Just nu håller jag på och virkar sängfiltar till bebisarna. Det är svårt med färger när man inte vet vad det ska bli. Men en blir limegrön/vit och en solgul/vit. Det passar bra till både flickor och pojkar. Och jag har sett att de unga mödrarna inte tar så allvarligt på färger numera. Det är bra.

Så är det snart vår, fast det är skitväder ute idag, snöblask och regn. Usch. Då är det skönt att sitta framför brasan och virke lite. Samtidigt lyssnar jag på eböcker. Fick några stycken i julklapp. Jättebra, för då kan man göra mer än bara läsa t ex en bok. Men jag gillar böcker också. ;)

Jag ska försöka vara lite bättre på att blogga, för det ska jag väl klara av. Om det är något som händer och jag vill skriva om det.

På återseende!

Inga kommentarer: