lördag 3 september 2011

Gästinlägg. Kanske det sista...

Ja kanske det blir det sista inlägget jag gör hos Kd. Hon är pigg som en mört, som vanligt och har ingen värk längre. Skönt för henne. Och hon behöver nog inte gå gipsad så länge till, för det var "bara" en spricka, som hon säger. Vi får se. Det värsta, tycker hon är att sova. "Klumpen" är i vägen. Det är inte mina ord utan hennes. Hoppas hon kryar på sej iaf.

Ja vad ska jag skriva om då? Har ingen fantasi, men en grej som jag ångrar i mitt liv, är att jag valt allt, precis allt fel. Och då tänker jag främst på männen i mitt liv. Det var fel av mej att välja som jag gjorde. Men det vet man ju inte förrän efteråt. Men om jag fick leva om mitt liv och bli ung igen, med de erfarenheter jag har idag, hade jag valt annorlunda. Det har varit misshandel, missbruk och jag vet fortfarande inte varför jag drogs till dessa män. Nu har jag varit ensam i många herrans år, och det känns så fel. Jag vill vara kär och galen, som många ungdomar är. Men är man gammal så är man. Men kärlek har jag fullt med att ge, så det är synd att jag inte kan hitta honom med stort H och ge det till honom. Du kanske vet var det finns en trevlig man som kan tänka sej att träffa en "tjej" på 60 år? Kommentera i så fall. ;)

Och lördag kväll har det blivit. Och jag sitter här ensam och läser antingen böcker eller bloggar. Inget uteliv här inte. Känner ingen som vill hänga med ut. Och ensam går jag bara inte ut. Så det blir soffhörnet för mej med en bok i mitt knä.

Hoppas du får en fin lördagskväll!

1 kommentar:

Maja sa...

Hej! Det skulle vara jätte kul om du ville rösta på min bild här:

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-maja-stockholm-vattendroppe#

Om du gör det får du såklart en länkning!
Jag skulle bli jätte glad om du rösta!

Kram Maja