lördag 26 november 2011

Snart 1:a Advent.

Och jag har varit så duktig denna veckan. Har städat och putsat förnster i hela huset. Hängt upp nyinskaffade gardiner och hängt upp adventsstjärnorna. Min fina gamla kyrka har jag också tagit fram. Den är så vacker när den lyser i mörkret. Och så naturligtvis alla ljusstakar i våra fönster. Så nu är jag klar med adventspysslat.
Jag har också bakat pepparkakor och lussebullar. Jag börjar i god tid, för jag har många besök till julafton.
Alla mina 4 barn kommer hem med respektive. Och då måste jag bara ha fullt med mat och kakor och lite annat smått och gott.
Det är första året som alla kommer samtidigt till julafton på flera år. Så jag ska njuta av detta historiska ögonblick. Det ska bli jätteroligt!! Kan inte fatta att det är sant.. Men det är det. Och jag och min man är så glada för det.
Men han, min man, säger, när han ser mej i farten, att han blir trött bara att titta på mej. Hi hi hi. Men jag tycker det är så roligt.
Och jag har bara ett par julklappar kvar att köpa. Så i år har jag varit ute i tid. Om sanningen ska fram så började jag redan i januai. Och det ska jag fortsätta med för då blir det ingen stress i onödan.
Jag hoppas ni har det bra och jag önskar er en trevlig 1:a advent.
På återseende!

Inga kommentarer: