tisdag 16 augusti 2011

Ja vilken dag....

Jag gjorde mej i ordning och kilade till bussen till stan. Det var väl okej. Men när jag steg av bussen steg jag snettt och trillade omkull. Den ena foten bar mej inte. Och jag kom inte upp, men fick hjälp av snälla människor. Foten svullnade upp och jag fick ta av mej skon, för det sprängvärkte. Så där satt jag på en bänk och kom ingenstans. Men jag fattade ju att det var något brutet eller stukat, så jag ringde efter taxi, som körde mej till akuten på lasarettet. Och naturligtvis var det en fraktur.
Så nu är jag sittande här med gips om nedre delen av benet och kan inte gör ett piss, rent ut sagt. Och det gör så förbannat ont. Ändå har jag fått värkmedicin mot den här värken. Men jag blir bara trött av den. Jag är så ledsen.:*( Och min man är inte hemma och han vet inte om det heller, för jag får inte tag på honom. :(
Har sovit lite i eftermiddag. Men sen kom min väninna med sin dator så jag skulle få skriva lite här. Så snällt av henne. Och hon hade en bit smörgåstårta med sej, för att pigga upp mej med. Är inte det gulligt? För hon vet att jag är en riktig liten godisgris. Det är lustigt egentligen. Hon är lång och smal och jag liten och lite mullig. Men vi har precis likadana intressen och smak på det goda livet. Roligt eller hur?
Nu tror jag att jag får sluta, för jag är så trött och mätt!!
Får nog försöka sova. Jag får hjälp av väninnan med att lägga mej.
Tänk att det finns så snälla människor... <3<3<3


På återseende!

1 kommentar:

Elin sa...

Jättefin blogg!
Lust & följa varandra på bloglovin?

Har nyss startat en tävling som heter "månadens blogg". 3 stycken har möjlighet att länkas i varje nytt inlägg på min blogg i en hel månad!
Gå med, inget du kommer ångra!

http://xbitchen.blogg.se/2011/august/tavling-manadens-blogg.html